۱- رعايت بهداشت فردي براي افرادي كه درتهيه طبخ وتوزيع غذاي عزاداران دخالت دارند.
۲- شير مورد استفاده پاستوريزه باشد يا قبل از توزيع به مدت پنج دقيقه (بعداز قل زدن) جوشانده شود.
۳- درهنگام توزيع غذا از راه رفتن افراد توزيع كننده غذا روي سفره ها جلوگيري شود.
۴- درصورت استفاده از ظروف يكبار مصرف براي توزيع چاي و مواد غذايي گرم از ظروف يكبار مصرف مناسب استفاده شود(ظروف گياهي وكاغذي)
۵- به هيچ وجه براي طبخ غذا از سنگ نمك استفاده نشود.
۶- از ذبح غيرقانوني وغيربهداشتي دام درمعابر وخيابانها خودداري فرمائيد.
۷- ازريختن ظروف يكبارمصرف استفاده شده درخيابانها و محل هاي عبور واطراف تكايا وسقاخانه ها خودداري فرمائيد.
۸- اعلام فوري مواردمغايربامقررات و قوانين بهداشت محيط به سامانه۱۹۰
|