روش ضدعفوني كردن سبزيجات:
۱- پاكسازي و شستشوي اوليه سبزي ها
۲-قرار دادن سبزي ها در ۵ ليتر آب و افزودن ۵ تا ۱۰ قطره مايع ظرفشويي
بعد از ۵دقيقه آب روي سبزي ها را به آرامي تخليه و سبزي ها را با آب سالم بشوييد .
۳-براي ضدعفوني كردن ،در ۵ليتر آب نصف قاشق چاي خوري از محلول ويژه ضدعفوني كننده سبزي جات( پودر پركلرين) ريخته و سبزي ها رو ۵ دقيقه در آن قرار دهيد و بعد مجددا با آب سالم بشوييد و آب كشي نماييد .
(واحد بهبود تغذيه شبكه بهداشت و درمان )
|