شرايط استفاده از ظروف مسي:
*داخل آن حتما توسط لايه اي از فلز ديگر مثل قلع يا نيكل پوشانده و يا به اصطلاح سفيد شده باشد.
*از ظروف قديمي كه تغيير رنگ داده و سياه يا خاكستري شده اند به هيچ وجه استفاده نگردد.
*از اين ظروف براي پخت پز غذاهاي ترش و اسيدي استفاده نگردد.
*در هنگام طبخ حرارت اجاق كم يا متوسط باشد زيرا باعث آسيب رساندن به روغن داخل ظرف ميگردد.
*درهنگام طبخ از قاشق هاي پلاستيكي يا چوبي استفاده گردد زيرا قاشق فلزي به لعاب ظرف آسيب رسانده و مضر مي باشد.
(واحد بهبود تغذيه)
|